Enkelt att få ett snabblån!

Behöver du snabblån? Vi kan hjälpa dig med snabblån och du kan dessutom själv välja bland flera snabblån så att du hittar det du tycker passar dig bäst. Vi har gjort en enkel tabell med olika långivare och banker som ger billiga snabblån. Du ser en liten bild av tabellen till höger här på sidan. Du hittar några av nätets mest anlitade kreditgivare och långivare av snabblån via Internet och sms. Det är enkelt för dig att snabbt bedöma vilket snabblån som blir billigast eftersom de viktigaste uppgifterna om varje lån står i tabellen, som kostnader och andra lånevillkor.

Så här enkelt fungerar snabblån!

Att ansöka om snabblån är enkelt och det är givetvis kostnadsfritt att ansöka om lån direkt online.

  1. Det första du gör är att gå till tabellen med snabblån på nästa sida och välj det snabblån som passar dig bäst.
  2. När du valt ett billigt snabblån i tabellen så klickar du på den blå länken så kommer du direkt till långivarens låneformulär.
  3. I låneformuläret fyller du i några få personuppgifter och ditt telefonnummer eller mobilnummer
  4. Vänta en kort stund och långivaren kommer att direkt kontakta dig på det telefonnummer eller mobilnummer du uppgav i låneansökan.
  5. Är du godkänd av långivaren så får du ditt snabblån insatt på ditt bankkonto inom 15 minuter, när du ansöker om lånet under öppettider.
  6. Det vara allt, svårare än så är det inte att få ett snabblån online.

Några vanliga lånevillkor för snabblån är att du ska vara fyllda 18 år eller 20 år beroende på vilken långivare i tabellen du väljer och att du har ett eget telefonnummer eller mobilnummer.

Snabblån något för mig?

Vad är ett snabblån och hur fungerar det i praktiken? Det finns en hel del olika sorters snabblån. Det finns Mikrolån, smslån, minilån för att nämna några. Dessa snabblån har uppstått efter den moderna människans nya behov och önskningar. Många olyckskorpar har som vanligt kraxat i bakgrunden som alltid när något nytt uppstår på marknaden. Så har det varit med mobiltelefonens uppkomst, datorernas värde, internet och en massa annat. Allt detta bygger egentligen på människors rädslor för det som är nytt och okänt och har för det mesta inte någon riktig förankring.

Detta faktum gäller även för snabblån. Folkia det företag som erbjuder dessa snabblån bygger behovet av dem på kundernas önskningar inte på sina egna. Ett av dessa snabblån mikrolånet ger dig möjlighet att låna 1000 kronor 2000 kronor eller 3000 kronor. För att få ett sådant snabblån behöver du vara fyllda 20 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Du måste ha varit folkbokförd i Sverige sen minst 2 år tillbaka. Med detta snabblån kan du betala tillbaka skulden inom 30 dagar. Sköter du din avbetalning är du välkommen att ta ytterligare ett snabblån.

Vad kostar ett snabblån?

Ett snabblån kostar om du lånar 1000 kronor 1250 kronor. Ett snabblån på 2000 kronor kostar 2300 kronor och för 3000 kronor kostar det 3375 kronor. Du kan ansöka om ett mikrolån online, det kostar inget och blir du godkänd kommer du att få detta snabblån inom 2 timmar. Folkia som erbjuder sina kunder dessa lån har på endast två år fått 60 000 nya kunder där nittioåtta procent av dem känner sig nöjda med deras tjänster. Fakta som talar för sig själv!

Visste du att du kan ansöka om snabblån dygnet runt?

Många undrar om de bara kan ansöka om snabblån på vardagar mellan kl: 09:00 – 15:00? Du kan ansöka om snabblån 24/7, alltså precis när du vill. Låneansökningsformuläret för snabblån är öppet för ansökan 24 timmar om dygnet 365 dagar om året så det spelar ingen roll när du nu läser på den här informationssidan, du kan direkt ansöka om ett billigt snabblån genom att gå till tabellen vi sammanställt på nästa sida.